Откриват мото сезона в Бургас на 30 април

Откриват мото сезона в Бургас на 30 април - E-Burgas.com

На 30 парил ще се състои ежегодното откриване на мото сеозна в Бургас, организирано от водещите клубове Hell’s Angels MC и Hooligans MC. Събитието традиционно се провежда на Морска Гара, започва от 10ч. За гостите организаторите са подговтили вкусен кетъринг и освежаващи напитки. За доброто настроение ще се погрижи и небезизвестния бургаски музикант Деан Вълев-Дишо и неговата група FOUR.

Докато се съберат всички моторосити и фенове на моторите, атмосферата ще се наелектризира от рева на моторите и миризмата на запалени гуми. За любителите на Burnout-овете организаторите са подготвили и безплатни гуми и организирана бърза смяна. Както повелява традицията ще се проведе и обиколка на града от всички мотористи, целта на която е, както и на цялото мероприятие, да се обървне внимание на участниците в движението – шофьори и пешеходци, че мотористите са вече на пътя.

Организаторите на мероприятието призовават всички мотористи да са особено предпазливи, да спазват правилата, да не нарушават общото спокойствие на гражданите, а към щофьорите се обръщат с молба , да са по-толерантни на пътя към двуколесните превозни средства.

Галерия
Свързани статии
Моторист е с опасност за живота след катастрофа на пътя Бургас – Малко Търново Експерти: Шумът от колите и моторите ни разболява Хиляди моторджии от цяла България откриха мото сезона в Бургас (Снимки) Моторист от Сарафово е с опасност за живота след катастрофа до Поморие Моторист загина в катастрофа в Сливен Хванаха моторист беглец без книжка, отнесе 5 акта Над 9000 мотористи от цялата страна откриват новия мотосезон Моторист без книжка загина край айтоско село 20-годишен младеж счупи ръка при катастрофа със скутер 51-годишен моторист се преби в жк ''Изгрев''
Тагове
мотори мотосезон
Коментари

Още от последните новини