Основното училище в Равда отбелязва празника си онлайн

Основното училище в Равда отбелязва празника си онлайн - E-Burgas.com

На 11 май възпитаниците на основното училище в село Равда, което носи името на светите братя Кирил и Методий,  ще отбележат виртуално своя патронен празник. В тържеството ще се включат учениците от 1 до 7 клас и техните учители.

По-големите деца  ще разкажат за живота и делото на Кирил и Методий, а техни съученици  ще изпълнят  рецитал за Солунските братя. Много от децата вече са нарисували рисунки и са изработили табла за празника. С гордост и чест те позират със своите творения, облечени в училищна униформа.

Обявен е и конкурс за учениците в прогимназиален етап на обучение за съчинение, разказ или стихотворение във връзка с патронния празник. Учители са изготвили презентации и видеоматериал, които ще бъдат споделени в платформите, с които училището работи.

Свързани статии
Ученици от Строителната гимназия се включват в честванията на 24 май с видеопоздрав В Строителния спретнаха виртуално изпращане (Видео) Ремонтират 92 класни стаи в бургаски училища Няма да се удължава учебната година, потвърдиха датите на матурите Бургаско училище единствено развива школа по керамика Плажове в Слънчев бряг и Равда имат нов концесионер Следващата стъпка в Бургас: Безплатен интернет за бедните ученици В Гимназията по туризъм пандемията оживява в разкази и есета 78 училища от област Бургас дариха хиляди за борбата срещу Covid-19 И от морското училище подкрепиха дистанционното обучение, ето какво написа ученичка
Тагове
равда училище
Коментари

Още от последните новини