Още една автобусна спирка в Бургас стана "зелена" (Снимки)

Още една автобусна спирка в Бургас стана

Още една автобусна спирка в Бургас стана "зелена". Тя се намира до БСУ, срещу Новата поща. На това място всъщност има долепени две спирки. Оказа се, че под тази с растителност отгоре вече е осезаемо по-прохладно. Затова скоро "зелена" ще стане и съседната.

За покриване на спирките Община Бургас използва растения от семейството на сукулентите. Те са многогодишни, устойчиви на жега и студ.

В Бургас има още три "зелени" спирки - две зад Културния дом на нефтохимика и една в Индустриален и логистичен парк. Въпреки пораженията, които им нанасят гларусите понякога, Общината ще продължи да ги поддържа. 

Галерия
Свързани статии
Изненадващи проверки за маски в градския транспорт в Бургас (Снимки) Възобновяват късните линии на градския транспорт в кварталите Шефът на „Бургасбус“ рязал живо месо, за да оцелее фирмата в пандемията Глътка въздух за Бургасбус: Пътниците се увеличили, връщат Т1 от понеделник Временно променят маршрутите на две линии заради уличните ремонти В Бургас продължава мащабното излседване за C-19, в понеделник е ред на служители в „Бургасбус“ "Бургасбус" продължава да свива обръча, ето новите разписания Орязват още Бургасбус заради липсата на пътници, ето последните промени Бургасбус се нуждае спешно от 1 млн. лв. за да не фалира Връщат по-учестеното разписание на автобусите в Бургас
Тагове
спирка бургасбус
Коментари

Още от последните новини