Онкото отново организира кампания срещу рака на гърдата

Онкото отново организира кампания срещу рака на гърдата - E-Burgas.com

На 12 октомври от 17:00 часа в Регионална библиотека „Пейо Яворов“ екипът на Комплексният онкологичен център отново ще даде начало на своята кампания „Бялата лястовица“, която е символ на борбата срещу карцинома на гърдата.

„В КОЦ – Бургас преди година обявихме, че не просто работим в екип, но и създадохме специализиран екип, който да се фокусира и определя конкретното поведение при всеки пациент с карцином на гърдата. Днес това е рутинна практика не само при тази карциномна локализация. И вече надграждаме създаденото до сега.

Заповядайте на 12 октомври в Регионална библиотека „Пейо Яворов“, за да сложим отново този символ на борбата и живота с карцинома на гърдата.

За нас в КОЦ – Бургас борбата с тази и много други карциномни локализации е мисия и отново ще се обединим заедно. „Бялата лястовица“ не е просто инициатива, това е мисията на целия екип на КОЦ – Бургас!“, казват в своя призив от специализираната болница.

Свързани статии
Онколози започнаха да лекуват пациенти с COVID-19 в Бургас Дългоочакваният 5D скенер пристигна в Онкото (Снимки) Онкото в Бургас закупи нова апаратура с пари от дарение Плажове в Слънчев бряг и Равда имат нов концесионер
Тагове
коц
Коментари

Още от последните новини