Облачна и дъждовна събота, температурите от 1 до 17 градуса

Облачна и дъждовна събота, температурите от 1 до 17 градуса - E-Burgas.com

Днес ще е облачно, а до обяд ще продължи да превалява на някои места в югозападните региони. Ще духа югозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, по-високи по Черноморието, а преобладаващите оптимални : 9°-14°, някъде ще стигнат до 17°.

Над планините ще преобладава облачно време, по върховете ще е мъгливо. В масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще духа силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, само че ще е без валежи. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 17°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време облаци дъжд
Коментари

Още от последните новини