Ноември е празник в SENSE Beauty Salon

Ноември е празник в SENSE Beauty Salon  - E-Burgas.com

Този ноември царството на красотата SENSE Beauty Salon празнува 9-ти рожден ден! По случай специалния повод, рожденикът подарява на всички свои гости комплимент - отстъпка: -15% от всички продукти за домашна грижа на Balmain и Kérastase, налични в салона! Намалението е в сила за целия месец ноември.

Ще има и още специални изненади! Всеки използвал терапия за красота през специалния празничен месец - при стилист, гримьор или козметик в SENSE Beauty Salon ще участва в специална томбола с изкусителни награди! Дали ще изберете да се погрижите за здравата си и сияйна кожа при козметик Веселина Уайт, за красиви коси със стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев или пък си подарите макиаж при гримьор Катрин Недялкова - всяка грижа в SENSE Beauty Salon означава възможност да спечелите изискан подарък!

SENSE Beauty Salon се грижи за здравето, отличния външен вид и самочувствието на дамите и господата от Бургас и гостите на морския град от 9 години. През април 2018 салонът след поредно регулярно обновление, надгради интериора си и днес посреща своите гости в още по-стилна и уютна обстановка. С чай, кафе или пък чаша шампанско, всеки пристъпил прага на този приказен оазис може да разчита на класна грижа за своите коса, кожа, грим. Тук, в царството на красотата вие сте специалният гост - за който стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, козметик Веселина Уайт и гримьор Катрин Недялкова се грижат с внимание, висок професионализъм, най-висок клас световно уважавани продукти и технологии. 

Всеки, държащ на добрия си външен вид и здравите коси и кожа, е добре дошъл в SENSE Beauty Salon. Благодарение на специалната диагностика за коса и кожа, своят опит и практика, качествените продукти и технологии, специалистите на салона прилагат оптимални за вашите специфики терапии. Подарете си радост, грижа, сияйна визия - защото я заслужавате. Не пропускайте възможността да се включите в празничния ноември в SENSE Beauty Salon! 


 

Коментари

Още от последните новини