„Нефтохимик“ удави и „Верея“ под дъжда на „Лазур“ (Снимки)

„Нефтохимик“ удави и „Верея“ под дъжда на „Лазур“ (Снимки) - E-Burgas.com

„Нефтохимик“ продължава отличното си представяне от подновяването на шампионата и победи „Верея“ с 1:0 под дъжда на стадион „Лазур“. Единственото попадение отбеляза Георги Вълчев 20-ина минути преди края на срещата. Това е 5-ти пореден мач на тима на Христо Янев, в който неговите момчета не познават вкуса на загубата.

„Работим усилено и сериозно, всеки се раздава на терена. Направихме много добра подготовка, играхме със сериозни отбори, новите футболисти които дойдоха вдигнаха много класата на отбора. Всички футболисти, с които разполагам, са страхотни, раздават се всеки ден на тренировките и това се вижда в официалните мачове“, сподели Христо Янев след мача.

Голмайсторът Георги Вълчев, който логично стана и играч на мача днес, сподели, че успешните игри на „шейховете“ се дължат на вярата и хармонията в отбора. „Вяра и само вяра. Треньорът ни вярва и ние му се отблагодаряваме на терена. Няма караници в отбора, всичко е ок“, каза Вълчев.

В следващия кръг бургазлии ще играят с „Черно море“, отново на „Лазур“, но Янев ще си почине тази вечер, ще изгледа английското дерби между „Челси“ и „Манчестър Юнайтед“ и след това ще мисли за предстоящия мач с „моряците“.

Галерия
Коментари

Още от последните новини