Мъгливо по Черноморието, но без валежи

Мъгливо по Черноморието, но без валежи - E-Burgas.com

Минималните температури ще бъдат между 3° и 8°, а максималните - между 7° и 12°.

Ще преобладава облачно, в равнините - мъгливо време. В отделни райони ще има и ръмежи. Ще е почти тихо и на места, главно в западната част от Горнотракийската низина и около Дунав, мъглата ще е трайна. Временни разкъсвания на облачността ще има над планинските райони., сочи прогнозата на БНТ

И по Черноморието ще бъде предимно облачно, сутринта - мъгливо, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-13°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Облачно време и в планините, сутринта и мъгливо, а на отделни места ще превали слаб сняг. След обяд ще има временни разкъсвания на облачността. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 метра - около 0°.

И в близките дни, в по-голямата част от страната ще се задържи облачно и мъгливо. В събота и неделя в много райони, с изключение на Източна България, ще вали, а температурите съществено, но временно ще се повишат.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време
Коментари

Още от последните новини