Мач на баскетболния Черноморец отново попада в тв ефира днес

Мач на баскетболния Черноморец отново попада в тв ефира днес - E-Burgas.com

Днес започват четвъртфиналните плейофи в Националната баскетболна лига при мъжете. На полето в зала "Бойчо Брънзов" ще излязат отборите на "Черноморец" и "Академик" Пловдив. Мачът е с начален час 19:00 и ще се играе без публика и при спазване на изискванията на здравните власти, свързани с пандемията от КОВИД-19.

Любителите на баскетбола ще могат да наблюдават пряко двубоя в ефира на MAX Sport 2. По регламент се играе до 2 победи от 3 мача. Вторият в Пловдив е на 25 април, неделя.

При равенство в победите, на 1 май в Бургас ще се състои решителният трети двубой, който ще определи по-достойният тим за класиране на полуфинал.

"Всички момчета са здрави и под ръководството на Васил Евтимов ще излязат с мотивацията за успех. Бихме "Академик" Пловдив и в трите мача през редовния сезон, и имаме психологическо предимство, но в плейофите е по-различно. Оптимист съм", заяви президентът на БК "Черноморец" Васил Стоянов.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Нов американски баскетболист дебютира днес за Черноморец 31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки)
Тагове
баскетбол спорт черноморец
Коментари

Още от последните новини