Красота и блясък! Бургас изпрати красиви дами и стилни кавалери за бала (галерия)

Красота и блясък! Бургас изпрати красиви дами и стилни кавалери за бала (галерия)  - E-Burgas.com

1487 абитуриенти от общо 15 учебни заведения изпрати Бургас днес 

И тази година възпитаниците на бургаските гимназии показаха вкус със стилни рокли и костюми. Дамите успяха да съчетаят екстравагантното и дръзкото с традиоционното, без да прекрачват границата на добрия вкус. Кавалерите също показаха, че следват модните тенденции е избора си на костюми. 

Сред абитуриентите тази година е и Калина Енчева, която е дъщеря на нашата колежка Велина Савова. Младата певица, която е позната на българската публика с множеството си участия на сцена и силното си представяне в конкурса "Гласът на България", тази година завърши Немската гимназия. Тя бе избрала красива черна рокля, с която обра погледите на сборния пункт на гимназията си пред Пантеона. Калина вече е избрала къде ще продължи своето образование. Тя е приета в университет Маастрихт, Холандия, където ще учи "Международно право". 

На няколко места в града в момента има задръствания, като най-затрудено е движението по ул. "24-ти пехотен черноморски полк", където традиционно се образуват големи задръстванията, тъй като най-много абитуриенти се събират пред Морското казино, Пантеона и паметника на Пушкин в Морската градина. 

Галерия
Коментари