Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена

Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена - E-Burgas.com

Жената, заразена с коронавирус от последните взето проби, е на 32 години, от Карнобат и е била контактна на един от настанените в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас. Това обясниха от кризисния щаб в Бургас.

Другият случай, както вече стана ясно, е на 34-годишен мъж от Несебър, завърнал се от Банско ден след падане на карантината.

Карантираните лица в областта са 1761 души, като бройката им значително е спаднала последната седмица, в общината са 732-ма души.

Настанените в инфекциозното отделение четирима пациента продължават да са в добро състояние.

Свързани статии
Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности И омбудсманът иска изборни промени заради карантината Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село Омбудсманът настоява хората под карантина да могат да гласуват Удължават карантината в Германия Съдилищата в страната издали 650 присъди за нарушени карантини По-кратка карантина при влизане в Гърция по празниците Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли
Тагове
карнобат карантина
Коментари

Още от последните новини