Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена

Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена - E-Burgas.com

Жената, заразена с коронавирус от последните взето проби, е на 32 години, от Карнобат и е била контактна на един от настанените в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас. Това обясниха от кризисния щаб в Бургас.

Другият случай, както вече стана ясно, е на 34-годишен мъж от Несебър, завърнал се от Банско ден след падане на карантината.

Карантираните лица в областта са 1761 души, като бройката им значително е спаднала последната седмица, в общината са 732-ма души.

Настанените в инфекциозното отделение четирима пациента продължават да са в добро състояние.

Свързани статии
Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври 80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат 7 вместо 10 дни изолация за заразените с коронавирус от днес Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван МВР със спецакция срещу лихвари в Карнобат Рекорд и в парламента: 22-ма депутати под карантина Шефът на здравната комисия в НС: Търсим баланс, не скачаме в най-крайните мерки И президентът се самоизолира като контактен на Никола Минчев Премиерът Кирил Петков е под карантина Заваръчни дейности по покрива на училището в Карнобат предизвикали пожара?
Тагове
карнобат карантина
Коментари

Още от последните новини