Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена

Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена - E-Burgas.com

Жената, заразена с коронавирус от последните взето проби, е на 32 години, от Карнобат и е била контактна на един от настанените в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас. Това обясниха от кризисния щаб в Бургас.

Другият случай, както вече стана ясно, е на 34-годишен мъж от Несебър, завърнал се от Банско ден след падане на карантината.

Карантираните лица в областта са 1761 души, като бройката им значително е спаднала последната седмица, в общината са 732-ма души.

Настанените в инфекциозното отделение четирима пациента продължават да са в добро състояние.

Свързани статии
Домашното насилие зачестило по време на карантината С разхлабването на мерките се увеличиха отново лицата под карантина в областта Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат Гражданите в област Бургас сред най-дисциплинираните с карантината 25 000 души са под домашна карантина в България Карнобат се готви за Великден при строги мерки Трима бургазлии, кръшнали от карантината, отиват на прокурор Всички общини в региона следят лицата с коронавирус от бургаското приложение Бургазлия, връщащ се от Гърция, се самоизолира в общинско жилище, за да предпази онкоболни роднини Служител в медицинския център в Карнобат е последният заразен с коронавирус в региона
Тагове
карнобат карантина
Коментари

Още от последните новини