Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена

Карнобатлийка е новозаразената в областта 32-годишна жена - E-Burgas.com

Жената, заразена с коронавирус от последните взето проби, е на 32 години, от Карнобат и е била контактна на един от настанените в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас. Това обясниха от кризисния щаб в Бургас.

Другият случай, както вече стана ясно, е на 34-годишен мъж от Несебър, завърнал се от Банско ден след падане на карантината.

Карантираните лица в областта са 1761 души, като бройката им значително е спаднала последната седмица, в общината са 732-ма души.

Настанените в инфекциозното отделение четирима пациента продължават да са в добро състояние.

Свързани статии
Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Убиецът Алекси от Церковски отива на съд Отвориха за движение магистралата край Карнобат Влекач изсипа каси с бира на "Тракия" край Карнобат и затвори магистралата (Снимки) Продължава да е ограничено движението на магистралата в района на Карнобат Десетки хиляди българи отидоха в Гърция за часове Домашното насилие зачестило по време на карантината С разхлабването на мерките се увеличиха отново лицата под карантина в областта Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат Гражданите в област Бургас сред най-дисциплинираните с карантината
Тагове
карнобат карантина
Коментари

Още от последните новини