Капанът до Морска гара затваря временно

Капанът до Морска гара затваря временно - E-Burgas.com

Култовото заведение до Морска гара затваря временно. Причината е ремонтът на зоната за обществен достъп, която обхващата пространството между Магазия 1 (бъдещия Морски център) и Трафик кулата. Очаква се пространството да бъде облагородено с озеленяване, пейки, осветление и нова настилка. 

"Скъпи приятели, Jolly Roger временно разпуска екипажа и пуска кепенците поради ремонтни дейности по пристанището!" пише във Фейсбук страницата на заведението. 

Очаква се култовия капан да бъде възстановен или на мястото му да бъде построено друго заведение. Мястото е изключително апетитно, тъй като зоната за обществен достъп започва да привлича все повече бургазлии. 

 

 

 

 

 Култовият пристанищен ресторант “Jolly Roger” на Морска гара в Бургас, който отвори врати преди година и половина, вече го няма. Заведението беше демонтирано от Зоната за обществен достъп на бургаското пристанище. "Скъпи приятели, Jolly Roger временно разпуска екипажа и пуска кепенците поради ремонтни дейности по пристанището!", е написано в официалната Фейсбук страница на ресторанта, който се беше превърнал в любимо място за бургазлии и за гостите на града. 
"Наложи се да демонтираме конструкцията на заведението, но обмисляме варианта да го възстановим отново, след като приключат реонтните дейности в района", каза за faragency.bg Данаил Иванов, един от собствениците на култовата пристанищна кръчма.

Коментари

Още от последните новини