Какво да носим през зимата, за да изглеждаме модерно и да не се боим от студа?

Какво да носим през зимата, за да изглеждаме модерно и да не се боим от студа? - E-Burgas.com

 


Студената зима не предразполага към модни тоалети, но с няколко детайла в облеклото може да изглеждате зашеметяващо и модерно дори тогава. Главното условие в случая е да ви бъде комфортно топло. Оттам насетне модният елемент е въпрос на личен вкус. Нека ви подскажем как да го постигнете.


Облечете термобельо за най-студените дни на зимата


Мразовитите дни тепърва предстоят. По традиция и първите седмици на пролетта са доста хладни. Затова една от сполучливите покупки тази зима е качествено термобельо. Препоръчваме да изберете блуза с дълъг ръкав и клин. Те ще влязат в употреба както през най-студените дни в града, така и по време на ски ваканцията ви. За офиса, празнични поводи и вечерния излизания препоръчваме да носите дълги панталони. Оставете ¾ крачолите и късите поли за топлото време. Горнището може да варира според случая. За блузите от полупрозрачна материя може да изберете някой от вълнуващите и модерни дамски сутиени на answear.bg. Те ще ви осигурят комфорт и ще ви накарат да се почувствате женствени.


 
Подпъхнете крачолите на панталоните в ботушите


Класически начин да изглеждате модерно и да не жертвате комфорта си през зимата е като подпъхнете крачолите на панталоните в ботушите. Така ще държите глезените на топло. Както знаете, стъпалата не трябва да мръзнат. Студени ли са, ще усещате студ постоянно. Модерен чифт високи ботуши с височина на подметките по ваш вкус ще бъде вашият предпочитан избор през следващите седмици. За дните, в които имате нужда от алтернативно решение, препоръчваме зимните обувки The North Face - https://answear.bg/m/the-north-face/tya/obuvki. Разнообразието от модели позволява да създавате градски тоалети за различни поводи. По всяко време ще може да се отправите и на поход в планината. Сега е престъпление да не се възползвате от чистия въздух и снежните преспи във Вишота, Рила или пък Пирин.


Възползвайте се от женствеността на дългите топли рокли


Зимата е време, през което може да носите топли рокли. За зиморничавите препоръчваме те да са по-дълги. Според случая може да потърсите елегантна рокля с дължина до коляното или пък модел с по-спортен профил. Последния можете да допълните с чифт боти Puma или друг спортно-елегантен зимен чифт на марката - https://answear.bg/m/puma/tya/obuvki.


За студените дни актуално модно решение категорично са и късите поли. Те може да се носят с дълги ботуши с висока платформа. По желание може да замените мини полата и с къси шорти от топла материя. Отгоре перфектен завършек ще бъде пухено яке или дълго палто. Когато планирате да направите визията си по-интересна, но се боите, че може да ви бъде студено, доверете се на многослойността. Това е изпитан начин на обличане през годините. Идеален е за дни, в които температурите са доста ниски сутрин, по обедно време са покачват значително, а привечер отново падат. При многослойността разчитате не на дебелината на дрехите, а на топлия въздух, който се задържа между тях. По този начин може да облечете любимата си тънка блуза, а отгоре да я допълните с риза или пък пуловер.


Доказаната марка - ключът към модерната визия всяка зима


Когато купувате облекло и обувки за зимата, уверете се, че са не само топли, но и устойчиви на влага. Разгледайте например продуктите на The North Face - https://answear.bg/m/the-north-face. Те са олицетворение на качествените зимни дрехи, обувки и аксесоари. Създадени са за предизвикателно време и се отличават със стилен дизайн. Качеството им гарантира, че ще може да ги носите поне няколко години.

Свързани статии
Истинска зима ни очаква от днес АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия През уикенда усещаме полъха на приближаващата зима Омбудсманът: Зимата ще е трудна, трябва да се компенсират хората с твърди горива Рали шампиони ще консултират шофьори по време на акция "Зима" Започва вторият етап от акция "Зима"
Тагове
Модерно зима
Коментари