Живко Табаков: Няма да губим и ден в политически разговори или правене на коалиции

Живко Табаков: Няма да губим и ден в политически разговори или правене на коалиции - E-Burgas.com

Кандидатът на Движение "България на гражданите" официално се регистрира като кандидат за кмет

Няма да загубим и ден в политически разговори и правене на местни коалиции, защото както обещахме в началото, за нас е важно да бъдем предимно гражданска квота, хора от неправителствения сектор и експерти. Това заяви Живко Табаков, който преди минути официално се регистрира за кaндидат-кмет от името на Движение „България на гражданите“.

Табаков припомни, че ДБГ са първите в Бургас, които излязоха с ясни цели и послания, а програмата им вече се състои от над 80 конкретни мерки, които ще бъдат предприети и тя ще остане отворена до влизането им в активната кампания.

„Смятам, че подкрепата, която ще получим, за това, което предлагаме за по-добър живот, ще е причина бургазлии да гласуват доверието на нас. Рано е още да излизaме с предизборни слогани, но очакванията ни, без да слагаме таван на са първо кметът на община Бургас да бъде от Движение „България на гражданите“, подчертавам от дясното пространство и второ – мнозинство в Общинския съвет или втора политическа сила.

Той обясни, че е важно бройката съветници в местния парламент, е важна, тъй като това е определящо при вземането на решения и управлението на бюджета, по какъв начин ще бъдат управлявани парите на бургазлии и накъде ще бъдат насочени.

В програмата на Живко Табаков сред приоритетите е изравняването на жизнения стандарт във всички населени места, заложени са водещи политики и в екологията, здравеопазването и ненапоследно място - социалната политика.

Галерия
Коментари

Още от последните новини