Идеи и съвети за детски коледни подаръци от родители към неродители

Идеи и съвети за детски коледни подаръци от родители към неродители - E-Burgas.com

Много жени признават, че преди да станат майки многозначително и всезнаещо са се изказвали по какви ли не бебешки и родителски въпроси, без дори да подозират колко нелепо звучат. Сещате ли се, например, когато бяхте все още млада, малко след излизането от университета, как твърдяхте, че никога няма повишите тон на бъдещето си дете. Сега се сетете за преди 10 минути, как малкият ви тодлер ви изкара извън равновесие, защото реши, че чисто новите пердета в хола са стена за катерене, а стените най-якото блокче за оцветяване.

Факт е, че когато станем родители се променяме и с опита започваме да обръщаме буквално на 180 градуса представите си, вярванията и дори принципите за възпитание. Ето да вземем например предстоящите коледни празници. Ако имате три деца у дома и не сте се връщали от майчинството на работното място от панти века, вероятно в момента сте решени да поръчате от бабите и дядовците по едно зимно яке Mayoral (задължително тъмно, няма да перете всеки месец я!) на всяко от тях. Ако обаче не сте имали никога деца и сте леля на тези три сладки малчугани, ще купите какви ли не глупости, с които дори е възможно да вгорчите живота на многодетната майка от горните редове – кола с дистанционно управление, която да се шмугва между уморените крака на майката, докато прави четвъртия си неуспешен опит за седмицата да пусне прахосмукачка, а може би, и голям батут, който родителите сами трябва да се справят с нелеката задачата да преценят къде да го сложат.

В тази връзка, ако не сте родители и нямате и понятие как се гледа дете, но искате да подарите коледен подарък на такова, съветваме ви силно да разговаряте с майката и бащата. Съветите им не само ще ви спестят излишни обикаляния по магазините, но и ще ви спестят гнева на родители, които имат необходимостта някой най-накрая да ги попита „От какво имате нужда“, за Бога!

В този материал ще ви дадем ценни съвети за коледни подаръци от родители към неродители. И между другото, загатнахме идеята за якето, а тя никак не е лоша. Но покрай нея се сетихме, че…

Всякакви дрехи, обувки, аксесоари и бельо Mayoral биха били чудесни опции за вашите коледни подаръци за мъниците

Не се тревожете да подарявате подобни неща на малки деца. Да, те може и да не се зарадват особено много на блузи и панталони, но повярвайте ни, ще зарадвате родителите, които едвам свързват двата края. Нещо повече – ако вие купите нещо необходимо и практично за децата, ще позволите на самите родители да направят големите изненади – играчки и преживявания – на малчуганите. А в крайна сметка децата винаги чакат най-големите и хубави подаръци именно от мама и тати (с изключение на най-малките, които още вярват в чудото Дядо Коледа).

Ето и още един кратък, но много практичен списък с подобни полезни и адекватни подаръци за деца:

Ако все пак държите на нещо забавно, изберете семейна игра за всички

Ваучер за коледна фото сесия

Коледна книга

Красива празнична кутия, пълна с домашно приготвени сладки (доста време ще спестите на майката с такъв подарък, затова не го подценявайте)

Коментари

Още от последните новини