Гледайте на живо SHARKS Suimming Cup Burgas от "Парк Арена" (LIVE)

Гледайте на живо SHARKS Suimming Cup Burgas от

В момента тече втория ден от турнира Sharks Swimming Cup Burgas, който се провежда този уикенд в басейна "Парк Арена". Както е известно над 600 плувци от 45 клуба са в Бургас, а организатор е местния ПК "Акулите". Сред участниците има и представители на румънски клубове.

Днес надрпеварата ще продължи до обяд, а след това от 16:30 часа. Стартовете на плувците утре са от 9:30 часа и продължават до обедните часове.

Солидно е присъствието в басейна на представители от бургаските клубове. „Акулите“ ще участват със 70 състезатели, „Метропол“ с 40, „Черноморец“ с 25 и „Започни да плуваш“ с 20.

Можете да следите състезанието онлайн, благодарение на стрийма на DronBurgas.

 

Свързани статии
663 състезатели от 8 държави идват в Бургас за Международния турнир по плуване "Swimming Talent Cup" 13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио
Тагове
плуване спорт
Коментари