Гледайте на живо SHARKS Suimming Cup Burgas от "Парк Арена" (LIVE)

Гледайте на живо SHARKS Suimming Cup Burgas от

В момента тече втория ден от турнира Sharks Swimming Cup Burgas, който се провежда този уикенд в басейна "Парк Арена". Както е известно над 600 плувци от 45 клуба са в Бургас, а организатор е местния ПК "Акулите". Сред участниците има и представители на румънски клубове.

Днес надрпеварата ще продължи до обяд, а след това от 16:30 часа. Стартовете на плувците утре са от 9:30 часа и продължават до обедните часове.

Солидно е присъствието в басейна на представители от бургаските клубове. „Акулите“ ще участват със 70 състезатели, „Метропол“ с 40, „Черноморец“ с 25 и „Започни да плуваш“ с 20.

Можете да следите състезанието онлайн, благодарение на стрийма на DronBurgas.

 

Свързани статии
Плувен клуб „Бриз“ - Бургас и НСА със съвместна инициатива Нефтохимик спечели Купата на България за пети път (Снимки) Гимназията по транспорт отваря иновативен технологичен център (Снимки) Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата Крайният срок за изготвяне на технически паспорти на сградите е краят 2022 година И Цанко Цанков зове за оставки: Време е българското плуване да се управлява от млади и амбициозни хора Николай Желязков: Борихме се, опитахме всичко, но не успяхме да превземем Монтана В Несебър вече ще могат да спортуват и през нощта Четирима бургаски състезатели са сред най-добрите в колоезденето у нас Тежка загуба за шампиона Нефтохимик в Пазарджик
Тагове
плуване спорт
Коментари

Още от последните новини