ГЕРБ откри офис и приемна в Сунгурларе

ГЕРБ откри офис и приемна в Сунгурларе - E-Burgas.com

Нов офис на структурата на ГЕРБ в Сунгурларе бе открит от областния лидер на партията и народен представител от 41-ото Народно събрание Димитър Бойчев. От днес офисът на ГЕРБ-Сунгурларе ще приема граждани на ул. „Георги Димитров” 9 в града. На официалното откриване присъстваха още общинският ръководител на ГЕРБ-Бургас Иван Вълков, председателят на ОбС-Бургас Снежина Маджарова, общинският лидер на ГЕРБ-Сунгурларе Таня Василева, кметът на с. Грозден Мария Димитрова. Събитието уважиха и общинските съветници от партията в местния парламент, председателят на ОбС-Средец и общински координатор на ГЕРБ в общината д-р Надежда Палова, ръководителят на ГЕРБ-Приморско и общински съветник Захарина Неделчева. 

Новият офис в Сунгурларе бе осветен от архимандрит Димитрий. Димитър Бойчев подари икона с лика на Богородица с младенеца, която да закриля офиса.

Доказали сме, че в цялата област работим успешно и не спираме да се развиваме. Изпълняваме високите цели, които си поставяме. Вратите на този офис ще са винаги отворени за симпатизантите на ГЕРБ, както и всички граждани. Надявам се от тук да тръгват много добри и полезни инициативи”, сподели областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев. Той заедно с Таня Василева преряза символично лентата на новото помещение.

Офисът и приемната на ГЕРБ-Сунгурларе ще работи всеки делничен ден от 9 до 12 ч. и от 13 до 18 ч. 

Коментари

Още от последните новини