"Estrella" обра овациите на Арт Олимпиадата "Harmony & Power" в Созопол

Танцова школа "Estrella" завоюва множество призови места от морската Арт Олимпиада в гр. Созопол "Harmony & Power". След месеци застой и прекъсване на тренировъчния процес, възпитаниците на бургаския хореограф Олга Мохова, успяха за кратък период да се мобилизират и да възстановят формата си.

"Участие в първи конкурс за тази година беше голямо предизвикателство за нашата школата. Децата и родителите подходиха много сериозно към подготовката. И резултата беше повече от очакваното! Невероятното представяне на нашите деца очарова журито и многобройната публика на град Созопол. Емоциите бяха на макс", сподели пред сайта ни Мохова.

И в четирите възрастови групи на школата, взели участия в конкурса, има завоювани отличия. От най- малките 6 годишни начинаещи танцьори и до 18 годишни опитни. И като резултат -  Гран при в раздел Show dance, 11 първи места, 1 второ, 2 трети, Специална награда за Професионалист, Диплома от БФСТД за Най-добър хореограф и педагог за сезон 2019-2020гг за ръководител на школата.

"Прекрасни емоции преживяхме заедно! Благодаря на всички участници и разбира се на организаторите на това прекрасно събитие", допълва бургаския хореограф.

Свързани статии
От любов към танца: Бургаската школа "Естрела" с първи видео конкурс
Тагове
Олга Мохова Танцова школа
Коментари

Още от последните новини

Светът

TikTock

Светът

Африка