Дрогиран и без книжка блъсна микробус с 34 афганистанци край Ясна поляна

Дрогиран и без книжка блъсна микробус с 34 афганистанци край Ясна поляна - E-Burgas.com

Отново дрогиран с амфетамини шофьор предизвика ПТП в региона. Снощи на мокрия път между селата Веселие и Ясна поляна, в близост до моста на Ропотамо 48-годишният водач на микробус изгубил контрол и катастрофирал самостоятелно в крайпътните храсти.

Шофьорът, който е неправоспособен и е дал отрицателна проба за алкохол и положителна за наркотици, е превозвал общо 34 нелегални мигранти от Афганистан. Те са на възраст между 20 и 30 години.

 От ПТП пострадали осем от пътниците в товарния автомобил, които с охлузни рани и натъртвания, без опасност за живота, са транспортирани до УМБАЛ –Бургас. Един от потърпевшите е оставен за лечение в болницата. Останалите седем мъже са прегледани и освободени и заедно с другите 26 души са откарани от служители на Гранична полиция за допълнителни полицейски действия.

Водачът на буса е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.  

Свързани статии
Ръст на делата с мигранти и сделките с имоти на украинци и руснаци в Бургаско Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово
Тагове
катастрофа мигранти
Коментари

Още от последните новини