Добри новини за жената с короновирус от Карнобат! Вече е много по-добре, очаква се да я изпишат

Добри новини за жената с короновирус от Карнобат! Вече е много по-добре, очаква се да я изпишат - E-Burgas.com

Заразеният лекар от "Бургас мед" няма инфекция на долните дихателни пътища

Добри новини застигнаха жената, заразена с коронавирус от Карнобат, която е настанена в инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас. Тя вече е в много добро състояние и се очакват отрицателни проби, за да бъде изписана. Това заяви д-р Миразчийски от Кризисния щаб в Бургас по време на редовния брифинг.

Третият случай от днес – лекарят от „Бургас мед“ също е в добро състояние и най-важно, в случая, е че няма данни за инфекция на долните дихателни пътища или пневмония, каквито са най-страшните симптоми на коронавируса. Той самият има леки оплаквания, но както вече е ясно е по наболюдение.

Междувременно всички здрави заведения на територията на областта ще получат предпазни средства до края на деня. В това увери лично д-р Георги Паздеров от Кризисния щаб, по-рано днес.  

Свързани статии
80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус Бургас с пореден успех, регионът е избран да участва мисия за предизвикателствата на климата 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Рекорден бюджет за регионално развитие, ето кои проекти в Бургаско са включени
Тагове
коронавирус карнобат регион
Коментари