Четири нови жертви на коронавируса в Бургас, расте броят на новозаразените учители

Четири нови жертви на коронавируса в Бургас, расте броят на новозаразените учители - E-Burgas.com

Ковид инфекцията погуби четири нови живота в областта за последните 24 часа. Само за два дни общиятброй на жертвите в региона е 14. Това става ясно от справка в бюлетина на РЗИ.

За денонощието новият брой новозаразени в областта са 74 души, като само в Бургас са 43. Нараства броят на новите случаи в Карнобат, където са 8 и в Средец – 7. В останалите общини са между 4 и 1 случаи. Единствено Малко Търново е „сухо“ за последния отчетен период.

Не минава и ден без новозаразени учители, ученици и медицински лица. Общият им брой за денонощието е 10. Хоспитализирани са 14 души от новорегистрираните.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини