Чех обра хотел в "Слънчев бряг", заплаши камериерка с пистолет

Чех обра хотел в

Въоръжен обир е извършил чешки гражданин в курорта "Слънчев бряг", съобщават от Районна прокуратура, по чието искане ще бъде взета мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо лицето. 

Марек К. е обвинен за това, че противозаконно е отнел множество лични вещи (документи, ключове, банкови карти, мобилен телефон и др.), собственост на различни лица, отседнали в комплекс, находящ се в „Слънчев бряг“.

Той е обвинен и за това в стая от комплекса се е заканил с убийство на 25-годишна жена, като насочил пистолет към нейното чело. 

По време на разследването е установено, че обвиняемият е проникнал в комплекса, носейки със себе си две празни чанти. След това е започнал да влиза в празни стаи и противозаконно да отнема вещи от тях. В една от стаите се намирала пострадалата жена. Обвиняемият тръгнал към нея и извадил пистолет, който насочил към нейното чело. Започнал да говори на език, който бил непознат за жената. В един момент обвиняемият хвърлил чантите през балкона, скочил през терасата и побягнал с тях.
Престъплението е извършени за времето от 19.28 ч. до 19.45 ч. на 12 юли.

Определението на Районен съд – Несебър може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас.

Коментари

Още от последните новини