Бургаско училище единствено развива школа по керамика

Бургаско училище единствено развива школа по керамика - E-Burgas.com
sputnik.bg

В бургаското СУ "Иван Вазов" намериха пресечната точка между труда и изкуството. Учители от гимназията направиха специална презентация на Школата по керамика. Училището е единственото, което има такава школа.

В условията на социална изолация педагози обединиха усилията си, за да направят виртуална разходка из Школата, в която се обучават деца от училището. Чрез слайдовете се представят уменията, които децата са придобили в залата и произведенията, които малките творци са създали с ръцете си.

Вече трета година в СУ "Иван Вазов" има курсове по грънчарство за възрастни, с което интересът към това изкуство се увеличава.Със специалната презентация учителите от гимназията поздравяват бургазлии с Международния ден на труда!

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Откриха новия учебен корпус и физкултурен салон на най-старото бургаско училище (Снимки) Коджакафалията подари на учениците си Център за космически изследвания за рождения си ден (Снимки) Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуира Община Бургас търси да назначи училищни лекари Обсъдиха възможността в повече бургаски училища да се изучава японски език Връщат изкуството и културата в учебната програма като равноправни часове IT гимназията в Бургас обяви нови специалности и очаква близо 200 ученици (видео)
Тагове
училище школа керамика
Коментари

Още от последните новини