Бургаската певица Sunheart е с нова визия /снимки/

Бургаската певица Sunheart е с нова визия /снимки/ - E-Burgas.com
Фотограф Кирил Кръстев

Талантливата поп-денс  изпълнителка подготвя нов проект

Бургаската красавица – певицата Станислава Христова, известна с артистичния псевдоним Sunheart, скоро ще зарадва почитателите си със свой нов проект. Талантливата бургаска поп-денс изпълнителка е с нова визия и с нея тя сияе във фотосесия на фотографа Кирил Кръстев. В подготовката за снимките са участвали гримьорката Елиза Попова и стилистът Петър Калинков.

„Това, което се случва с мен е, че от шест месеца насам пребивавам в София. Работих в един от най-добрите пиано барове до момента, в екип от изключително талантливи артисти”, сподели за e-Burgas.com Sunheart. "Градът дава многото възможности, но и многото ....прах във въздуха", казва още тя.

“Стартирах работата си върху няколко нови проекта, като текстовете и вокалните линии са мое дело. Един от проектите ми ще е в колаборация с Dj Diass отново. Това ще е нашият втори съвместен проект. Обичам музиката. Тя ме събира с невероятни колеги, хора, с които тепърва ще работим съвместно и ще творим пред родните меломани”, коментира младата жена.

Красавицата разказва, че музиката, която прави е по действителен случай – вдъхновена от събитията, настъпващи в живота й.

„Опитът ми се превръща в лирика. Това, което мога да дам на българския слушател е различно от това, което принципно се очаква. Но то е много повече, това е житейски опит на едно обикновено момиче, което търси реализация на мечтите си. Пея за много повече от дискотеки, мъже и опиати. Страня от комерсиалното. Следвам истината и мъдростта”, коментира певицата.

Тя съветва младите хора да не се отказват от мечтите си: „Мечтите ги има, за да се сбъдват! Съдбата обича да изпитва тези, които най-много мечтаят и ги възнаграждава. Както за търпението и постоянството, така и за трудът, който влагат!”, заявява изпълнителката.

Галерия
Коментари

Още от последните новини