Бургас, бягане, музика, усмивки, фестивал!

Бургас, бягане, музика, усмивки, фестивал!  - E-Burgas.com

Така може да обобщим накратко предстоящото скоро четвърто издание на фестивала Бургас Рън, което е част от Европейската седмица на мобилността.

На 12-ти септември Морска гара ще бъде домакин на превърналото се в традиция за града бягане.

Екипът, стоящ зад организацията на събитието, кани всички желаещи да се качат на борда, за да се включат в едно вълнуващо пътешествие, наситено с много емоции, аромат на море, щастливи усмивки, а защо не и лични постижения.

За първи път тази година участниците ще могат да изберат полумаратонска дистанция - 21 км, достигайки до кв. Сарафово, както и 10, и 5 км. Трите трасета преминават изцяло в близост до морето и обещават прекрасна гледка към любимото синьо. Предвидено е времеизмерване и отделно класиране за всяка една от дистанциите.

Разбира се, в Бургас Рън участие и тази година ще могат да вземат децата до 12-годишна възраст, както и родителите с бебешки колички, които ще трябва да пробягат разстоянието от 2 км.

Регистрацията за събитието вече е отворена, а крайният срок за записване е 7-ми септември.

Подробна информация за трасе, програма и други любопитни факти около Бургас Рън може да откриете на www.burgasrun.bg, както и във Фейсбук и Инстаграм.

Фестивалът се провежда с подкрепата на Община Бургас.

Галерия
Свързани статии
Остават седем дни: Запознайте се с всички трасета на "Бургас рън" Неделчо Андреев: За да участвате в "Бургас рън" е необходимо просто да станете от дивана и да се забавлявате
Тагове
Бургас рън
Коментари

Още от последните новини