Акция на Пътна полиция в серията почивни дни

Акция на Пътна полиция в серията почивни дни - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

В цялата страна се провежда специализирана операция на пътната полиция за безопасността на движението, в рамките на която се осъществява контрол на скоростта и за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, предава БНР.

Заради очаквания натоварен трафик днес в началото на серията почивни дни по повод Деня на Съединението екипи на пътната полиция ще регулират  и подпомагат  движението на изходите на столицата и основните пътни направления в страната.

Със заповед на Пътната агенция е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и в района на Кресненското дефиле.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента МВР залови 52-ма дрогирани и пияни шофьори на Коледа Засилените полицейски проверки в страната продължават
Тагове
КАТ пътна полиция
Коментари