Академия за интелигентности “Хауърд Гарднър” се включва в “Тайните на шоколада”

Академия за интелигентности “Хауърд Гарднър” се включва в “Тайните на шоколада”   - E-Burgas.com

Мис Криси заедно с малките творци от Академия за интелигентности “Хауърд Гарднър” ще се включат във фестивала “Тайните на шоколада”. Пред вас те ще приготвят невероятни шоколадови изкушения. Разпределени в три възрастови групи ще демонстрират различни по сложност според възрастта кулинарни умения. Най-малките възпитаници на Академията ще покажат, че плодовете може да бъдат и по-сладки, когато са комбинирани с шоколад. С невероятен замах те ще аранжират произведенията си върху красива торта.

Втората възрастова група ще покаже завидни умения в изпълненито на тайна шоколадова рецепта на кейк попс, а модерните кексчета на клечка ще ви впечатлят с ефектния си вкус и невероятен вид.

Заедно с Мис Криси децата от трета възрастова група пък ще приготвят бонбони и шоколадови чудати форми. Всички тези умения младите интелигентности от  “Хауърд Гарднър”  са придобили от летните програми на Академията, в които са включени курсове по готварство като част от забавната програма.

Участието на малчуганите във фестивала „Тайние на шоколада“ е предвидено за 28 май от 11 часа в Мол „Галерия Бургас“.

Подробности около събитието може да намерите и на специално създадената страница във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1700958250172214/

Галерия
Коментари

Още от последните новини