94 са вече случаите, 80-годишна жена с инсулт е починала тази нощ

94 са вече случаите, 80-годишна жена с инсулт е починала тази нощ - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Заразените с коронавирус в България са 94. Това се разбра от редовния брифинг на началника на националния щаб за борба с вируса Венцислав Мутафчийски. Той допълни, че през нощта е починала 80-годишна жена, настанена в "Пирогов". Тя е била и с инсулт.

За изминалото денонощие доказаните нови случаи за 13. Те са установени от изследвани 332 проби.

Бургас стана поредната област, в която има заразен с коронавирус. Това е жена на 39 години, която е работила като готвач в Банско. Зимният курорт беше поставен под карантина в началото на седмицата, след като случаите на вируса в града се увеличиха.

Мутафчийски обясни още, че има информация от властите в Северна Македония, че двама жители на западната ни съседка са с коронавирус, след като са се прибрали от почивка от Банско.

Свързани статии
Мощно земетресения разтърси Турция, броят на жертвите расте Пожар взе три жертви в София Жена и дете загинаха в тежка катастрофа край Димитровград 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Кошмарът по пътищата няма край: Дете загина в горящ джип на "Тракия" 17-годишен загина в катастрофа между Лозенец и Царево Ад на пътя Плевен - Ловеч, петима загинаха в катастрофа Двама души загинаха на подбалканския път София - Бургас Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус
Тагове
Коронавирус зараза жертви
Коментари

Още от последните новини