57 заразени и четирима починали за денонощието

57 заразени и четирима починали за денонощието - E-Burgas.com

57 новите заразени лица за последните 24 часа. Активни са 11 области. Това стана ясно по време на брифинг на секретаря на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов.

От новите случаи 6 са в София, от които двама са в болница и 4 амбулаторни, във Видин – 21, Ямбол – 11, Плевен - 7, Хасково - 4, Благоевград – 2, Монтана – 2, Велико Търново – 1, Габрово - 1, Кюстендил - 1, Сливен - 1. Има и 7 деца между 4 и 18 години от Ямбол, Хасково и Видин.

7 деца са сред новите Ямобл, Хасково и Видин.5 са новите случая на заразени медицински лица. 21 са излекуваните за последния един ден. 

На граничния контрол на Летище София две лица са били с температура и са отведени в болнични заведения, стана още ясно от думите на доц. Димо Домов, предаде "Дарик". 

Починали за денонощието са четири лица – мъж на 82 години е починал в Александровска, мъж на 69 години във Враца, случаят е от дома в Гара Орешец, 78 години мъж, пак от дома за възрастни хора във Видинско и 95-годишна жена от Ямбол. Всичките са били с придружаващи заболявания.

Свързани статии
Столично училище се превърна в огнище на ковид 393 новозаразени с COVID-19 за денонощието, починаха 36 души 652 нови случая на ковид, 31 души са починали 1 759 са новите случаи на коронавирус Ковид взе нови 14 жертви за ден в областта Отново ръст на заразените с ковид 240 новозаразени в областта за ден, петима са починали Спешната помощ в България на предела на възможностите си Кардиологията на УМБАЛ Бургас става ковид-отделение, пациентите се пренасочват към други болници В Бургаско: 9 загубиха битката с ковид за последното денонощие, ръст на болни в няколко общини
Тагове
covid-19 заразени излекувани
Коментари

Още от последните новини

Светът
57 заразени и четирима починали за денонощието - E-Burgas.com

Тръмп