57 заразени и четирима починали за денонощието

57 заразени и четирима починали за денонощието - E-Burgas.com

57 новите заразени лица за последните 24 часа. Активни са 11 области. Това стана ясно по време на брифинг на секретаря на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов.

От новите случаи 6 са в София, от които двама са в болница и 4 амбулаторни, във Видин – 21, Ямбол – 11, Плевен - 7, Хасково - 4, Благоевград – 2, Монтана – 2, Велико Търново – 1, Габрово - 1, Кюстендил - 1, Сливен - 1. Има и 7 деца между 4 и 18 години от Ямбол, Хасково и Видин.

7 деца са сред новите Ямобл, Хасково и Видин.5 са новите случая на заразени медицински лица. 21 са излекуваните за последния един ден. 

На граничния контрол на Летище София две лица са били с температура и са отведени в болнични заведения, стана още ясно от думите на доц. Димо Домов, предаде "Дарик". 

Починали за денонощието са четири лица – мъж на 82 години е починал в Александровска, мъж на 69 години във Враца, случаят е от дома в Гара Орешец, 78 години мъж, пак от дома за възрастни хора във Видинско и 95-годишна жена от Ямбол. Всичките са били с придружаващи заболявания.

Свързани статии
Лекарите на първа линия срещу коронавируса получили 20 млн. лева Великобритания отчете най-големия брой починали от коронавирус в Европа Според европейските служби: В България най-лошото тепърва предстои Блокират квартал в Ямбол заради случаи на коронавирус Тестват за коронавирус всички в старческите домове и приютите в областта 51 са новите заразени с коронавирус у нас, 4 души са починали Близо 500 роми са под карантина в сливенския квартал "Надежда" В Гърция: Обмислят въвеждане на здравен паспорт за туристите Китайски учени предупредиха за по-агресивни щамове на коронавируса Огнище на коронавирус в цех с 900 служители в Плевен
Тагове
covid-19 заразени излекувани
Коментари

Още от последните новини