24 ученици в Бургаско са се заразили с ковид през уикенда

24 ученици в Бургаско са се заразили с ковид през уикенда - E-Burgas.com

24 ученици от областта са сред новозаразените с коронавирус през последния уикенд, съобщават от РЗИ. Броят на учителите с положителни тестове за същия период, е осем. Съвсем скоро е възможно и тук да бъде въведено дистанционното обучение.

За събота и неделя в Бургас са регистрирани 272 нови случая, като в още 10 общини новозаразените са двуцифрена бройка. Единствено в Сунгурларе, Приморско и Малко Търново са по-малко от 10.

От всички 475 заболели с вируса през уикенда 8 са хоспитализирани, а през същия отчетен период има и един смъртен случай. До момента в болниците в областта с ковид се борят общо 256 души.

Свързани статии
Първи съмнения за Омикрон у нас 8% от направените тестове са с ковид, 103 са починали 2426 нови регистрирани с ковид, 208 починали Денков се надява това да е последния първи учебен ден за 2021 Кацаров: Всички ученици могат да се върнат в клас още в понеделник Под 10% са новозаразени с ковид, но броя на починалите остава голям Малко над 2000 са новозаразените с ковид Предлагат зелени коридори за големите ученици 2015 са новите случаи на ковид у нас От днес могат да се провеждат и извънкласни занимания
Тагове
ковид ученици
Коментари

Още от последните новини