16 медици в Бургас с положителни проби за ковид през последните 24 часа

16 медици в Бургас с положителни проби за ковид през последните 24 часа  - E-Burgas.com

239 са новите случаи в областта

16 са новозаразените с коронавирус медицински лица за последното денонощие, а новите случаи в областта са 239, става ясно от бюлетина на Здравната инспекция в Бургас.

В общината заболелите са 155 души, като нивото заразени държи тези стойности няколко дни поред. В община Айтос също на пада нивото заболели и за последните 24 часа са 18 души, в Поморие – 14 и в Карнобат – 12.

Най-малко са в общините Приморско и Несебър – по 2.

20 от новорегистрираните са хоспитализирани, няма в тежко състояние.

Припомняме, че ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини