16 медици в Бургас с положителни проби за ковид през последните 24 часа

16 медици в Бургас с положителни проби за ковид през последните 24 часа - E-Burgas.com

239 са новите случаи в областта

16 са новозаразените с коронавирус медицински лица за последното денонощие, а новите случаи в областта са 239, става ясно от бюлетина на Здравната инспекция в Бургас.

В общината заболелите са 155 души, като нивото заразени държи тези стойности няколко дни поред. В община Айтос също на пада нивото заболели и за последните 24 часа са 18 души, в Поморие – 14 и в Карнобат – 12.

Най-малко са в общините Приморско и Несебър – по 2.

20 от новорегистрираните са хоспитализирани, няма в тежко състояние.

Припомняме, че ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
175 души в областта са заразиха с ковид за денонощие152-ма души загубиха битката с коронавируса, лек спад на новозаразенитеРъст на заболелите с ковид в почти всички общини в БургаскоКметът Николов: Даваме по още 1000 лв. на джипитата, които помогнат в триажните центровеЛек спад на новозаразените с ковид, но смъртните случаи са повечеБургас се бори срещу ковид и със средства от непроведени спортни състезанияСобственици на барове и ресторанти скочиха срещу очакваното затваряне БЛС за локдауна: Това е глътка въздух за нас! Премахват следобедния „зелен коридор“ за възрастни в магазинитеКрай на либералните мерки: Затварят всички училища, дискотеки, молове и спортни мероприятия
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини