15-годишните Иван и Калина от Бургас пробиха напред в „Гласът на България“ (видео)

Две млади надежди от Бургас продължават участието си в „Гласът на България“.

15-годишните Иван Стоянов и Калина Енчева се изправиха един срещу друг в емоционален музикален двубой в тазвечершния епизод на реалитито, след като се оказаха в един отбор на поп иконата Влади Ампов – Графа.

 Двете бургаски деца имаха за задача да изпеят Story of My Life на тийн идолите  One Direction.

Изключителното им изпълнение изправи ментори и публика на крака и предизвика бурни аплодисменти. Бургаската школа показа сила и допълнително затрудни избора на Графа.

„Много трудно решение! Вие пяхте като брат и сестра. Иван показа височи, а  Калина има характер - тя е силова певица. Двамата сте равностойни в тази битка“, каза Графа.

„Толкова ми се взе акъла, че нямам дар слово! Те са като ангелчета, това са ангелски глаове, това не е истина... Каквото и да става с вас трябва да знаете, че сцената е ваша и пътят е ваш! Вие нямате противник“, посочи Иван Лечев.

Калина и Иван буквално просълзиха всички с изпълнението си, но в крайна сметка Графа избра Иван, което даде възможност на останалите ментори да се възползват от опцията „кражба“ на изпълнителя.

Двама от тях – Иван Лечев и Поли Генова  натиснаха бутона и така влязоха в спор за Калина, което изправи младата певица пред още един труден избор.

Десетте секунди размисъл обаче я доведоха до отбора на Иван Лечев, за който талантливата бургазлийка мечтае още при появяването си на сцената на „Гласът на България“.

Галерия
Коментари