Звеното за малки ремонти постави още нови пейки и изгради барбекю зона в село Маринка

Звеното за малки ремонти постави още нови пейки и изгради барбекю зона в село Маринка - E-Burgas.com

Създаденото по предложение на кмета Димитър Николов общинско звено за спешни малки ремонти продължава активно да изпълнява задачи не само в град Бургас, но и в съставните селища на общината. През изтеклата седмица служителите му поставиха десетки нови пейки и ремонтираха много от старите - при Стената на приказките в Морската градина, например. Изградена е и малка барбекю зона в село Маринка. На други села в общината са доставени за повторна употреба стари, но запазени плочки от градските ремонти, които не е редно да се изхвърлят.

Нови пейки се поставят по желание и след сигнал от бургазлии. То е безплатно. Ето къде са разположени последните нови пейки:

- Детска площадка в "Долно Езерово" - 4 бр. цветни.

- Ул. "Оборище" 109, вх. Б.

- К-с "Изгрев": бл. 41 - вх. 6, бл. 43 - вх. 8, бл. 26 - вх. 3, зад бл. 61 - до тотото, до бл. 16, бл. 42 - вх. 2.

- К-с "Зорница": бл. 30 - вх. 6, бл. 19 - вх. 3, бл. 31.

- К-с "Меден рудник": бл. 71 - вх. 3.

- К-с "Славейков": 1б - парк, бл. 28 - вх. 6.

За следващите задачи на новото звено ще ви известяваме регулярно. То има постоянен ангажимент към тротоари, бордюри, площадки на контейнерите за отпадъци, стълбища, градинска и паркова мебел, фонтани, подлези и пасарелки. Чрез него малките, но дразнещи проблеми се решават в по-кратки срокове и се прави регулярен одит на елементите на градската среда.

Сигналите на бургазлии стигат до звеното през дежурната стая в Общината. 24 часа в денонощието можете да ги подавате на телефонен номер 056 907 218.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини