Запознайте се с майстор-гримьора на SENSE Beauty Salon - Катрин Недялкова

Запознайте се с майстор-гримьора на SENSE Beauty Salon - Катрин Недялкова - E-Burgas.com

Идва момент, в който всяка дама се нуждае от безупречен грим за специалния си повод - тържество, рожден ден, коктейл, сватба, годишнина... Важно е, да се доверите на правилния майстор на четката. Представяме ви специалистът по макиаж с богата палитра - Катрин Недялкова от екипа на SENSE Beauty Salon. Гримът е нейно хоби, в което открива и свое призвание. Завършва курс, който допълва знанията и уменията ѝ. Нейно дело е прекрасният грим на стотици доволни дами на всякаква възраст, посрещнали специалните си делници и празници с отлично самочувствие и настроение.

"Когато видя една дама, знам, кое би ѝ подхождало най-много. Какво да подчертая, кое да туширам. Това е една особена сензитивност към естетиката, шесто чувство, което всеки един творец притежава, подсилва и доизгражда с времето" - разказва Катрин. "Много важно за всеки гримьор е работата с качествени продукти. Никога не правя компромиси с тях! Дамите заслужават най-доброто! За мен е чест и привилегия, да бъда част от техните специални моменти, от съвършената им визия, от това, да се чувстват красиви, специални, съвършени" - допълва гримьорът на SENSE Beauty Salon.

Катрин препоръчва по-приглушен и изчистен вечерен макиаж, с избран акцент. Място за по-нестандартни решения и използване на смели цветове и комбинации дава сценичния грим - за различни фотосесии, ревюта и други. „Радвам се, че все повече дами се обръщат към мен и за ежедневен грим. Особено популярен в последно време е макиажът, който е напълно естествен и пресъздава ефект "без грим" - съвършена кожа, подчертани натурални линии. Това е световна тенденция. Резултатите са "уау" – казва тя. „Обичам момента, в който дамата "види" себе си в края на моята работа. Винаги има усмивка и думи на благодарност" - споделя Катрин. „Заедно с колегите в SENSE Beauty Salon – стилист Ксения Вълева, стилист Димитър Мавродиев и козметик Веси Уайт - не само помагаме на дамите по пътя към отличен външен вид. Ние с обич се грижим за тях. Когато си тръгват от царството на красотата SENSE Beauty Salon, винаги са усмихнати, щастливи и се чувстват прекрасно. Този момент е най-голямата награда за нас!“

„Всяка дама е добре да има в чантата си коректор“ – издава една от тайните си за безупречна визия Катрин. „Много важна е и грижата за кожата, хидратацията. Добре е и през летните месеци да се избират продукти с олекотена формула – минерална пудра, лек фон дьо тен“ – допълва тя.

Катрин Недялкова ви очаква в царството на красотата SENSE Beauty Salon. На разположение е за дневен, вечерен, сценичен грим. Необходимо е само да заявите желанието си и да запазите дата и час на тел. +359 56 840 500 или на имейл: [email protected] Тя не само ще се погрижи за съвършената ви визия, но и ще ви насочи към правилните за вас продукти и грижи за кожата. Подарете си отличен външен вид и самочувствие днес! Защото ги заслужавате!

Салонът предлага безплатна диагностика на коса и скалп.

 

Коментари

Още от последните новини