Започва втори етап от ремонта на пътя за Ветрен, променят движението за 10 дни

Започва втори етап от ремонта на пътя за Ветрен, променят движението за 10 дни - E-Burgas.com

От, вторник, започва следващ етап от незавършения проект за обновяване на асфалтовата настилка на път I-6 "София-Бургас" в посока кв. "Ветрен". Това налага въвеждане на временна промяна в организацията на движение в участъка от  км. 488+380 до км. 491+460. То ще се осъществява двупосочно в платното от кв. "Ветрен" към кръстовището с кръгово движение до магазин "Метро". Временната реорганизация на движението влиза в сила от 13.30 часа на 21 април и ще важи до 31 април. 

Продължава също така ремонтът на "Транспортна", в участъка от кръстовището с "Петко Задгорски" до "Димитър Аврамов". Община Бургас съобщава, че и на тази улица се въвежда временна реорганизация на движението за периода от 21 до 22 април.. Ще бъдат затворени лентите от страната на комплекс "Изгрев". Движението ще се извършва двупосочно в лентите от страната на търговските обекти. Несъмнено то ще бъде затруднено. Затова Община Бургас призовава шофьорите да бъдат търпеливи и внимателни на пътя!

Заради ремонтни дейности по ВиК мрежата под ул. "Оборище", в участъка от ул. "Св. св. Кирил и Методий" до ул. "Средна гора", също се въвежда временна реорганизация на движението. Тя ще важи от 9 часа на 21 аорил до 17 часа на 13 май. През този период улицата ще бъде затворена за движение в споменатия участък.

Свързани статии
Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" Ремонтират горските пътища около границата с Турция Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК Готвят нова наредба за пътищата Бургазлии се включиха с идеи за благоустрояването в района на ул. "Оборище" (Снимки) Ескперти: Лошото състояние на пътищата и липсата на контрол водят до увеличение на жертвите
Тагове
ремонти инфраструктура пътища
Коментари

Още от последните новини