Започва втори етап от ремонта на пътя за Ветрен, променят движението за 10 дни

Започва втори етап от ремонта на пътя за Ветрен, променят движението за 10 дни - E-Burgas.com

От, вторник, започва следващ етап от незавършения проект за обновяване на асфалтовата настилка на път I-6 "София-Бургас" в посока кв. "Ветрен". Това налага въвеждане на временна промяна в организацията на движение в участъка от  км. 488+380 до км. 491+460. То ще се осъществява двупосочно в платното от кв. "Ветрен" към кръстовището с кръгово движение до магазин "Метро". Временната реорганизация на движението влиза в сила от 13.30 часа на 21 април и ще важи до 31 април. 

Продължава също така ремонтът на "Транспортна", в участъка от кръстовището с "Петко Задгорски" до "Димитър Аврамов". Община Бургас съобщава, че и на тази улица се въвежда временна реорганизация на движението за периода от 21 до 22 април.. Ще бъдат затворени лентите от страната на комплекс "Изгрев". Движението ще се извършва двупосочно в лентите от страната на търговските обекти. Несъмнено то ще бъде затруднено. Затова Община Бургас призовава шофьорите да бъдат търпеливи и внимателни на пътя!

Заради ремонтни дейности по ВиК мрежата под ул. "Оборище", в участъка от ул. "Св. св. Кирил и Методий" до ул. "Средна гора", също се въвежда временна реорганизация на движението. Тя ще важи от 9 часа на 21 аорил до 17 часа на 13 май. През този период улицата ще бъде затворена за движение в споменатия участък.

Свързани статии
Ремонти на "Тракия" затрудняват влизането в столицата Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Спират движението между "Патриарх Евтимий" и "Шейново" за две седмици заради ремонти Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) Над 130 млн. лв. изсипани в ремонт на третокласни пътища през 2020 Всички пътища у нас са проходими при зимни условия АПИ: На път тръгвайте само с подготвени автомобили, жълт код в шест области утре Обстановката към този час: Вижте къде движението е ограничено "Риба, ама цаца! - Цаца, ама риба!" или какво ще четем по бургаските пейки лятото Опесъчават пътищата около Поморие, няма непроходими участъци в общината
Тагове
ремонти инфраструктура пътища
Коментари

Още от последните новини