Юнион Ивкони: " Ще информираме хората за близките им своевременно по всички възможни канали"

Юнион Ивкони:

Очаква се от фирма "Юнион Ивкони" да обявят начина, по който ще бъде възможно де бъде получена информация за хората, пътували в катастрофиралия на автомагистрала "Тракия" автобус. Това съобщиха за e-Burgas.com от пресслужбата на "Юнион Ивкони".

"Колеги от компанията, заедно с управителя отидоха на място, за да дадат брифинг. Така че се очаква те да дадат официална информация за това кои са пътниците и къде са транспортирани след инцидента. Ще уведомим за това и чрез нашия сайт и чрез социалните мрежи - за това как могат хората да потърсят информация за свои близки. Но все още не можем да кажем кога точно ще е възможно това. Ние също очакваме информация, за да можем да говорим. В процес на организация за това сме", каза Виктория Делииванова, служител на компанията.

Шестима души са загинали на място в адската катастрофа с автобус на магистрала Тракия. Сред тях няма деца. 22 са ранените, които са настанени в болници в София. Има едно пострадало дете. Към момента няма информация за починали в болничните заведения. Това каза главният секретар на МВР Младен Маринов по време на изявление от мястото на тежкия инцидент. Тепърва ще се установява самоличността на загиналите. Работи се с двамата шофьори на превозните средства, които в момента дават своите версии за случилото се. Извършват се следствено-процесуални действия за изясняване на причината за катастрофата. Данните са, че автомобилът е влязъл в съприкосновение с автобуса, стана ясно още от думите на главния секретар.Той уточни, че първият сигнал за инцидента на аутобана е подаден в 11.18 часа, а реакцията на всички служби е била много бърза.

 

Коментари

Още от последните новини