Волейболният национал Ники Николов и ММА боецът Георги Стоянов избират Мисис Бургас 2017

Волейболният национал Ники Николов и ММА боецът Георги Стоянов  избират Мисис Бургас 2017 - E-Burgas.com

Кандидатките за титлата може да покрепите и в интернет

ММА боецът Георги Стоянов, внук на първия български олимпийски шампион – борецът Никола Станчев, заедно с волейболния национал Николай Николов, стават част от журито в Мисис Бургас 2017.

Шампионът в свободните боеве се завръща от Виетнам, където тренира, специално за звездното събитие. Освен с бойния си дух и това, че е внук на първата ни олимпийска гордост, Георги е известен и с това, че спечели второто издание на  реалитито „Къртицата 2. Там той доказа, че е най-бързия и физически най-добре подготвен играч.

Редом до ММА боецът в журито на Мисис Бургас застава и волейболната звезда Ники Николов. През 2012 година, като част от националният ни отбор по волейбол, кара цяла България да се гордее с четвъртото им място на Олимпийските игри, а през 2015 – със сребърния медал от първите Европейски Олимпийски игри в Баку. Николов е започнал професионалната си кариера в бургаския „Лукойл" и споделя, че морския град завинаги си остава специален за него.

До успешните ни момчета ще заблести и очарователният шеф към общинската дирекция „Спорт и младежка дейност" в Бургас – Веселина Деведжиева.

Част от светското събитие в Морския град ще бъде и носителката на Mrs.Bulgaria Earth  Диди Стоянова. Tази година тя ще представи страната ни на Mrs. Earth, който ще се проведе в Лас Вегас.

Кандидатките за титлата Мисис Бургас 2017 вече може да покрепите и в интернет, на следния линк:http://e-burgas.com/misis/

Платформата за гласуване е създадена с любезното съдействие на Софт Лоджик.  IT фирмата е създадена от дългогодишни уеб специалисти, придобили своя опит във водещи български компании. Във фирмата работи млад, но амбициозен екип, който подхожда към всеки проект с необходимата доза сериозност, както и креативност.

За изпълнението на поръчките, младите IT експерти разчитат както на световните лидери в онлайн платформите, така и на собствено разработена система за управление на съдържанието, съобразена със специфичните нужди на българските клиенти.

Конкурсът Мисис Бургас 2017 ще се проведе в Гранд Хотел и СПА „Приморец" на 24 март от 19,30 ч. Куверти за светското събитие вече са в продажба.

Галерия
Коментари

Още от последните новини