Мисис Бургас 2022

Официална платформа за онлайн гласуване

Финални резултати от гласуването


1. (4939 гласа) Мария Червенкова - 32 г., Бургас

2. (4912 гласа) Валерия Докузова - 32 г., Поморие

3. (4102 гласа) Мартина Табакова - 34 г., Бургас

4. (2034 гласа) Милена Цвяткова - 49 г., Бургас

5. (1251 гласа) Ренета Янева - 34 г., Бургас

6. (1224 гласа) Мария Лапчева - 36 г., Бургас

7. (1151 гласа) Олга Листопадова - 41 г., Бургас

8. (701 гласа) Нефизе Дуран /Нефи/ - 30 г., Карнобат

9. (629 гласа) Валентина Лозева - 28 г., Бургас

10. (593 гласа) Кристина Стоянова - 40 г., Бургас

11. (537 гласа) Даниела Туртуманова - 26 г., Бургас

12. (435 гласа) Христина Иванова - 45 г., Карнобат

13. (281 гласа) Станислава Янчева - 29 г., Бургас

14. (238 гласа) Дарина Иванова - 32 г., Бургас

Валентина Лозева - 28 г., Бургас

629 гласа

Майка на две деца,момчета,на седем и четири години. Работи като застрахователен брокер и кредитен консултант. Обича разходките сред природата и да се забавлява.

Нефизе Дуран /Нефи/ - 30 г., Карнобат

701 гласа

Майка на едно 2- годишно дете. Работи като технически сътрудник в компания в града, в който живее, занимаваща се със земеделие, строителство, търговия и външно търговска дейност. Обича да пътува, да слуша музика и разходките сред природата.

Валерия Докузова - 32 г., Поморие

4912 гласа

Майка на едногодишно дете. В момента е в отпуск по майчинство. Завършила е Национално училище за танцово изкуство- София, специалност народни танци. Професионално се развива като модел за коафьорски събития, шоута и семинари. Родом е от гр. Симитли. Обича екстремните изживявания, разходките сред природата и четенето на книги. В свое хоби е превърнала любовта към сладкарското изкуство.

Кристина Стоянова - 40 г., Бургас

593 гласа

Майка на три годишен син. Родния град на Кристина е Пловдив, но от 8 години живее в Бургас. Дипломиран филолог и Магистър по превод за европейски институции с английски и италиански езици. За нея страст са чуждите езици, четири от които владее отлично. Работи като Crew Coordinator на морски екипажи в една от водещите корабни агенции в Бургас. Свободното си време обича да прекарва със семейството си и приятели.

Ренета Янева - 34 г., Бургас

1251 гласа

Майка на две деца на шест годишен син и дъщеря на осем месеца. Работи като маникюрист и обучаващ. Голямата и страст е спорта и здравословното хранене, към което се стреми. Със спортните си умения и знанията си насърчава повече хора да водят здравословен начин на живот, като освен воденето на фитнес тренировки изготвя и хранителни режими. Свободното си време обожава да прекарва с двете си деца и съпруга си.

Мария Лапчева - 36 г., Бургас

1224 гласа

Мария е майка на две дъщери. По професия е фризьор и собственик на студио за красота. През свободното си време обича да чете и да се забавлява със семейството си.

Дарина Иванова - 32 г., Бургас

238 гласа

Майка на две деца- момиче на тринайсет години и момче на шест. Работи в голям фитнес център. Най- голямата и гордост е семейството и. Обича да приготвя вкусна и здравословна храна на любимите си хора, а докато се раздава в кухнята слуша любимата си музика.

Станислава Янчева - 29 г., Бургас

281 гласа

Работи като инспектор към Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“. Интересите и са в областта на психологията и криминологията. В свободното си време обича да спортува.

Даниела Туртуманова - 26 г., Бургас

537 гласа

Тя е примабалерина в частен театър, балерина в Държавна опера Бургас, ръководител на „Балетна школа за принцеси Бургас“. Завършила е „Национално училище за танцово изкуство“ София и Национална музикална академия проф. Панчо Владигеров“ София с магистратура Балетна педагогика.

Олга Листопадова - 41 г., Бургас

1151 гласа

Майка на две деца на двадесет и една и осем години. Олга работи като фитнес треньор. Обича спорта. Свободното си време предпочита да прекарва със семейството си, а най- голямо удоволствие и доставя компанията на двете и деца.

Мартина Табакова - 34 г., Бургас

4102 гласа

Майка на едно дете, момче, на единадесет години. Мартина е виртуозен пианист, покорила родни и международни сцени с таланта си. Завършила е НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“- Бургас и Национална музикална академия- София. Носител на престижната награда “Музикант на годината” за “Ансамбъл на годината” 2019 на Българското национално радио. Лауреат на множество национални и международни конкурси, носител на отличия от Министерство на културата и Община Бургас. Обича музиката и изкуството, а свободното си време предпочита да прекарва в компанията на обичания си съпруг и техния син.

Милена Цвяткова - 49 г., Бургас

2034 гласа

Майка на осемнадесет годишен син и дъщеря на четири години. По професия и по призвание е медицинска сестра и работи в УМБАЛ „Бургас“. Последните две години Милена е неотлъчно на първа линия в борбата с коварния вирус Covid 19. Обича професията си и не би я заменила за никоя друга. Свободното си време отделя на семейството си.

Мария Червенкова - 32 г., Бургас

4939 гласа

Майка е на син и дъщеря на шест и една години. По професия е юрист. Активно се занимава с йога- практикува и преподава. Споделя, че йога е нейната опора в предизвикателствата на живота.

Христина Иванова - 45 г., Карнобат

435 гласа

Майка е на дъщеря на седемнадесет години. По професия е стоматолог и развива частна стоматологична практика в Карнобат. Страстта и хобито и са танците и тъй-като от дете е увлечена по това изкуство, освен че го практикува за собствено удоволствие, развива и танцови школи в Карнобат. Другата и спортна страст е да кара ски по всякакви български и чуждестранни планински ски курорти.