Великолепната Елена Сиракова ще направи музиката част от Grand Wedding Expo

Великолепната Елена Сиракова ще направи музиката част от Grand Wedding Expo - E-Burgas.com

Тя ще озвучи изцяло дефилето булчински рокли и ще бъде на разположение за консулт и в двата дни на сватбеното изложение

Елена Сиракова е прекрасната дама, която ще озвучи прекрасното дефиле, част от авторското сватбено изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец - Grand Wedding Expo 2020. Специалното ревю ще започне от 18:00 часа на 25 януари (събота) и ще представи разкошни модели булчински рокли на San Patrick & White One by PRONOVIAS и Love Bridal London, както и детски облекла за специални поводи на българският бранд Salzarra. Освен, че ще изнесе бутиков концерт по време на красивото събитие, тя ще бъде на разположение на гостите и в двата дни на Grand Wedding Expo за консултации относно мястото на живата музика в сватбеното тържество. 

Моля, бихте ли се представили?

Казвам се Елена Сиракова и съм музикален изпълнител. Сред моите проекти са трибют - концертът Love is Found: A tribute to SADE и групата Twenty Century Pop, също така създавам и своя авторска музика.

Защо приехте поканата да бъдете част от Grand Wedding Expo?

Често младоженците желаят на сватбата им да има музика на живо и Grand Wedding Expo е чудесна възможност да споделя от музикантска гледна точка какво е необходимо, за да се случи това, за какво е добре да се помисли и как би могла да се използва музиката на живо в изграждането на програмата на сватбеното празненство.

Какво ще бъде Вашето участие в сватбеното изложение?

На сватбеното изложение ще имам удоволствието да пея по време на дефилето, представящо сватбени тоалети на дизайнери, които участват в експо-то, а в останалото време гостите на събитието ще могат да се срещнат с мен и да отговоря на техни въпроси относно музиката на живо на една сватба от организаторска, концептуална и техническа гледна точка.

Били ли сте част от сватбени тържества като изпълнител?

Участвала съм в сватбени тържества както като самостоятелен изпълнител, така и с група. За мен е важно да обсъдя с младоженците как си представят музикалната част от празненството и каква музика харесват, за да може програмата да е максимално съобразена с техния вкус.

Какво дава живата музика на едно сватбено тържество?

Музиката на живо е винаги много силен акцент в едно тържество и допринася значително за настроението. Независимо дали желанието на младоженците е музикалното изпълнение да бъде по-деликатно, като комплимент към гостите, или е фокусът на забавлението за вечерта, гостите и младоженците винаги се наслаждават да гледат и чуват как музиката се случва тук и сега, специално за тях.

Работили сте с Гранд Хотел и СПА Приморец и по други инициативи. Бихте ли разказали повече за тях?

Щастлива съм, че неведнъж екипът на Гранд Хотел и СПА Приморец е доверявал на мен музикалната част към техни специални събития - направихме два големи концерта на открито в градината - един с музиката на SADE и един с най-емблематичните песни от филми, също така участвах в тяхно събитие по случай 14-ти февруари и в новогодишното празненство за посрещането на 2019-та година, а миналото лято с моята група имахме удоволствието да бъдем част от празничната вечер по случай 60 години Гранд Хотел и СПА Приморец. Екипът на Приморец работи с лекота, синхрон и настроение, с вкус и с усет към детайла, във всяко свое събитие влагат сърце и лично отношение и това е много вдъхновяващо.

От сърце пожелавам на Гранд Хотел и СПА Приморец неспирен прилив на вдъхновение, за да продължава с все същия размах да очарова своите гости!

Елена Сиракова ще ви очаква на Grand Wedding Expo заедно с редица други специалисти от сватбения бранш. Не пропускайте нейния своеобразен концерт от 18:00 часа на 25 януари (събота), на фона на впечатляващо ревю. Входът за всички събития, част от сватбеното изложение е свободен. Партньор на GWE за втора поредна година са DJ Service.

Коментари

Още от последните новини