В Поморие разбиха лаборатория за метамфетамин

В Поморие разбиха лаборатория за метамфетамин - E-Burgas.com

Полицията в Бургас разби нарколоборатория в частен дом в Поморие. Той се е намирал на улица „Княз Борис I”.  Задържани са 52 годишен криминално проявен и осъждан мъж от с. Ведрово, общ. Сунгурларе, 43 годишна жена и 29 годишен криминално проявен и осъждан и двамата от Поморие.

В лабораторията се е произвеждал и пакетирал синтетичен високорисков наркотик -метамфетамин. Полицията са намерели и иззели кутии с червен фосфор, два литра йод, осем литра разредител, памуци, фунии, короселин, 15 килограма натриева основа на перли, филтрираща система от пластмасови тръбички, 14 литра кореселин, четири бутилки с около 4,5 литра течен ефедрин, електронна везна. Освен прекурсорите са открити бели, розови и жълти кристалобразни вещества, пакетирани в прозрачни пликчета, както и четири топчета с торбички кристалобразно вещество, реагирало при направен полеви наркотест на метамфетамин.


Общото тегло на намерения и иззет наркотик е около 250 грама. Двамата мъже и жената са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Галерия
Коментари

Още от последните новини