Нефтохимик надделя с 2:1 над Черноморец

Нефтохимик надделя с 2:1 над Черноморец  - E-Burgas.com

Формацията U15 на Нефтохимик продължава с прекрасното си представяне през 2017 година. Момчетата на Милен Христов победиха с 2:1 Черноморец в бургаското дерби и вече 9 мача не познават вкуса на поражението. След тази победа Нафтата ще влезе с прекрасно настроение в републиканското първенство. Точни за Нефтохимик днес бяха Валентин Димитров и Димитър Примов.
Още един тим от школата на Нефтохимик стана шампион в своята възраст. Родените 2007 година водени от Иван Дончев победиха днес с 5:2 Свети Никола и са недостижими на първото място. През цялата година тази формация показва страхотен футбол и не остави съмнение, че школата на Нефтохимик продължава да ражда шампиони.
Именно това ще е и мотото на предстоящото събитие, което се организира от ПФК Нефтохимик. То ще се проведе на 24 май от 16:30 на стадион „Лазур“. Тогава най-малките „шейхове“ ще се изправят срещу мъжкия тим на „зелените“ в епична битка, която основна цел ще е да достави радост на малките футболисти. Освен това Нефтохимик кани всички бургаски деца и техните родители да тренират заедно с футболистите от представителния тим, като всяко дете ще се докосне до магията наречена футбол.

Коментари

Още от последните новини