Теодора Мудева и Венсан Петров ще водят най-горещия моден ивент: Burgas Summer Trends 2024

Теодора Мудева и Венсан Петров ще водят най-горещия моден ивент: Burgas Summer Trends 2024 - E-Burgas.com

Фешън събитието се организира с подкрепата на Гранд хотел и СПА Приморец 

 

Готови ли сте да се насладите на изключително модно събитие от световна величина? На 27 юни (четвъртък) от 19:30 ч. в Морската градина пред Гранд хотел и СПА Приморец най-горещите фешън творения на световни модни брандове ще бъдат показани на специалното ревю от най-висока класа Burgas Summer Trends 2024. Водещи на бляскавия ивент ще бъдат Мис България 2018 - прекрасната Теодора Мудева и талантливият илюзионист и стендъп комик Венсан Петров. Красавицата и комикът ще си партнират за пръв път, но организаторите са убедени в тяхната перфектна сценична симбиоза.

На червения килим пред 5-звездния хотел, красивите дами от „Inter models Burgas” ще покажат впечатляващи тоалети, бижута и аксесоари на световни престижни модни марки, наред с последните тенденции в грима и прическите. За перфектната им визия ще се погрижат уважавани имена от бюти бранша - Теодора Калчева от Art & Beauty by Teodora Kalcheva - Makeup School и Олга Каменова от салон Apriori и техните екипи, подкрепени от доказания лидер  в сектора за професионални продукти и козметика за коса Christian of Roma Group, които са сред основните партньори на събитието.

 Заповядайте на „Burgas Summer Trends“ в Морската градина, на метри от морето. Входът е само с покани, своята можете да заявите на тел. 0887584696. Ще има изобилие от красота, музика, изискани напитки, безкрайно дълъг червен килим и отбрана публика.

Галерия
Коментари

Още от последните новини