Тежка катастрофа край Карнобат с няколко пострадали, включително деца

Тежка катастрофа край Карнобат с няколко пострадали, включително деца - E-Burgas.com

Обзор на седмицата 

През изминалия уикенд тежка пътнотранспортна катастрофа край град Карнобат причини сериозни наранявания на петима души, сред които и две деца. Сблъсъкът се е случил на един от основните пътни участъци в района, като двете превозни средства са се ударили челно. Инцидентът доведе до временно затваряне на пътя и затруднения в движението  .

 

Според първоначалната информация, пострадалите са били транспортирани незабавно в болница, където са получили спешна медицинска помощ. Състоянието на две от децата остава критично, като лекарите продължават да се борят за живота им.

 

Катастрофата е резултат от опасно изпреварване на един от шофьорите, което е довело до челния сблъсък. Властите призовават шофьорите да бъдат изключително внимателни по време на влошени метеорологични условия и да спазват правилата за движение, особено на по-рисковите пътни отсечки .

 

Този инцидент е част от поредицата тежки катастрофи в страната през последните дни, което отново поставя въпроса за безопасността на пътищата и нуждата от по-строги мерки за контрол на скоростта и поведението на водачите.

Коментари

Още от последните новини