Студентката Мея от Бургас направи песен с рапъра Danny L /видео/

Красивата бургазлийка Мария Долчинкова, с артистичен псевдоним Мея /MEIA/ популярният рапър Даниел Недялков, известен като Danny L направиха обща песен. Тя се казва „Нека правим чудеса”. Автор на текста, с който участва Мея е младата варненска поетеса Емилия Йорданова. Думите на Danny L той сам е написал. Музиката е на Александър Макар.

Парчето от няколко дни вече се върти в Интернет, като бързо набира скорост и фенове. Заснемането на видео с него станало на необичайно място-в бургаски автосервиз.

„Теренът любезно ни беше предоставен от собственика по време на снимките и сме му много благодарни”, разказа за e-Burgas.com Мея. За ефектния външен вид на младата певица се погрижил стилиста Димо Стратиев. В заснетия клип Мея сменя няколко визии.

Видеото е дело е на Николай Гарабедян, режисьор на популярната поредица „Типично”. В него участват две танцьорки-Вивиан Цанева и Габриела Димитрова.

 „Благодарна съм на близките ми и на моите приятели. Всички те много ми помогнаха за осъществяването на проекта”, сподели Мея, която е третокурсничка в бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Тя учи маркетинг и това много й помага да промотира себе си и новосъздадената с Danny L продукция.

 „Пея от съвсем малка. Отдавна мечтаех да запиша песен”, казва талантливата изпълнителка. И не скрива, че има планове за нови изяви.

“Имам идеи, имам поглед напред в бъдещето. Още в края на това лято ще поднеса на хората нещо ново, мой самостоятелен проект”, категорична е Мея.

Галерия
Коментари

Още от последните новини