Социалистите в Бургас отбелязаха тържествено изпращането на депутатите си в Парламента

Социалистите в Бургас отбелязаха тържествено изпращането на депутатите си в Парламента - E-Burgas.com
Кирил Петков и Николай Тишев връчиха партийните книжки на две новопостъпили в организацията дами

БСП - Бургас отбеляза с тържествен коктейл изпращането в Парламента на народните прадстваители на социалистите от Бургаска област. Всеки един от новоизбраните депутати поздрави с кратко слово присъстващите. 

"В Община Бургас имаме най-силен резултат от 2005 година насам. Продължаваме напред!", каза областният председател на БСП Николай Тишев, който е сред четиримата, заминаващи за столицата. Той благодари на хората, оказали му доверие и гласували за него и изрази своята увереност в бъдещите успехи на социалистите. После Тишев връчи партийните книжки на две новоприети в организацията дами.

"Благодаря на тези, които със своя глас подкрепиха кампанията на БСП и онези, които подкрепиха моята лична кампания", заяви от своя страна новоизбраният депутат Димитър Стоянов. "Смятам, че трябва да бъдем камъчето в обувката на управляващите. Работейки за БСП, трябва да работим за Бургас и за хората от Бургаска област. Само ако сме единни, можем да постигмен много", каза още той в словото си.

"Пожелавам на следващите избори да се представим още по-добре", заяви Тодор Байчев. Той припомни, че историята на БСП е дълга и изрази увереност, че най-доброто за социалистите тепъва предстои.

"Във всяка община вече имам много приятели", каза в приветствието си водачът на листата на БСП в Бургаска област инж. Петър Кънев.Той подчерта, че постигнатите резултати са високи и четиримата народни представители от Коалиция "БСП за България" са едно сериозно присъствие на социалистите от морския град в Парламента. Инж. Кънев още веднъж благодари за подкрепата, за доверието и за добрата работа на актива в Бургас.

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини