Снегът не попречи на юношите на Нефтохимик до 19 години да започнат подготовка

Снегът не попречи на юношите на Нефтохимик до 19 години да започнат подготовка - E-Burgas.com

Лошото време и високата снежна покривка не можаха да попречат на Елитната юношеска формация до 19 години на „Нефтохимик“ да започне подготовката си за новия полусезон. Момчетата на старши-треньора Николай Кръстев всеки ден провеждат аеробни тренировки в парка, а от утре те ще бъдат съчетани и със занятия в зала. За целта от клуба са се погрижили да ангажират най-голямата спортна зала в Бургас – „Младост“, което ще позволи на младите футболисти да проведат качествена подготовка, въпреки тежките метеорологични условия.

Подготовката преди подновяването на елитното първенство е съчетана и с дейности за сплотяване на колектива. Днес, след дългия и изморителен крос, отборът на „Нефтохимик“ проведе и теоретично занятие в конферентната зала на спортен център „Изгрев“, след което разпусна с видео игри и вкусна пица.
С тима се подготвят нови футболисти, които ще подсилят конкуренцията в отбора.

Пролетният полусезон за U19 започва в началото на месец март. Тимът на „Нефтохимик“ зимува на предпоследна позиция, но годината започва с усилена работа за подобряване на резултатите и изкачване в класирането. „Момчетата се чувстват мотивирани да се наложат като фаворити през втория дял от шампионата. Аз също съм оптимист и виждам в тях потенциал не само за спасение от изпадане, но и за класиране на по-предна позиция“ – каза новият треньор на отбора и директор на Детско-юношеската школа на „Нефтохимик“ – Николай Кръстев.

Коментари

Още от последните новини