Сияна Стратиева прослави Приморско в Белгия

Сияна Стратиева прослави Приморско в Белгия - E-Burgas.com

Каратистката извоюва нов златен медал от шампионата в Антверпен

Сияна Стратиева продължава да прославя Приморско с успехите си не само в страната, а и зад граница. Каратистката извоюва нов златен медал от шампионата в Антверпен, Белгия.

Възпитаничката на СК „Аригато“ в Приморско се представи отлично и в тази престижна надпревара. Сияна Стратиева отново показа класа в бойното изкуство, като се наложи убедително над всичките си съпернички. По безапелационен начин тя надделя над представителките от Франция и Литва и заслужено се окичи със златния медал. Победите й бяха само с „ипон“ или „нокаут“, което затвърди лидерството й сред останалите каратистки.

Постижението на Сияна Стратиева е забележително поради факта, че това е едно от най- тежките състезания в Западна Европа, защото дава среща на представители от девет различни карате организации. Това е сблъсък на различни FULL CONTACT стилове на над 250 състезатели от 11 държави.

Сияна Стратиева е една от най-талантливите състезателки на приморския клуб по карате. Възпитаничката на Христо Терзиев е и национален състезател с редица успехи в страната и чужбина. Тази година тя донесе големи успехи за Приморско – бронзов медал от Европейското първенство в Дания, а след  това първо място от SWISS OPEN JUNIOR в Швейцария.

Галерия
Коментари

Още от последните новини