Силно слънце и днес, от утре дъжд

Силно слънце и днес, от утре дъжд - E-Burgas.com

Днес времето ще е слънчево и горещо, с максимални температури между 30 и 35 градуса, по-ниски по Черноморието, показва прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. Около и след обяд над западните и планинските райони ще се развива купеста облачност и на отделни места там ще превали. Ще продължи да духа слаб изток-югоизточен вятър.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево, около и след обяд ще се развива купеста облачност. На отделни места ще превали. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 23°, на 2000 метра – около 16°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максимални температури между 26° и 29°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време прогноза
Коментари

Още от последните новини