Силно представяне на бургаски полицаи на турнир по стрелба

Силно представяне на бургаски полицаи на турнир по стрелба - E-Burgas.com

Комплексно трето място на приключилия преди дни в Смолян Републикански турнир „Купа България” по стрелба с пистолет за служители на МВР, завоюваха служителите от отбора на ОДМВР – Бургас. В отбора участваха общо шестима служители, групирани в две звена – мъже и жени с ръководител – инспектор Стоян Тончев от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас.

Отбор мъже в състав : инспектор Георги Проданов, младши инспектор Тодор Дойнов и младши инспектор Светослав Кипров завоюва призовото трето място, а отбора на жените в състав – инспектор Симеона Събева и младши инспектор Виолета Узунова, и двете от Второ Районно управление – Бургас, се класира на пета позиции.

В състезанието участваха близо 40 отбора от различните структурни звена в системата на МВР, като престижното трето място в комплексното класиране зае бургаския отбор. Преди тях се наредиха отбора на ОДМВР – Враца и Академия на МВР.

За настоящата година първото състезание по стрелба с пистолет – турнир „Освобождение” ще се проведе по традиция в Бургас в началото на месец март. В него се очаква да се състезават отбори от всички областни дирекции в България.

Галерия
Коментари

Още от последните новини