SILENTBET: Какво са виртуалните спортове и защо са новият хит сред букмейкърите

SILENTBET: Какво са виртуалните спортове и защо са новият хит сред букмейкърите - E-Burgas.com

Онлайн залаганията и хазартните игри стават все по-популярни у нас. Това се дължи на няколко предимства на този тип развлечения пред обикновените компютърни игри, например. На първо място букмейкърските приложения предоставят възможност на потребителите си не просто да се забавляват през свободното време, но и да си осигурят допълнителни доходи. Освен това този тип развлечения е свързан с реалната тръпка от истинска парична печалба.

Една от най-интересните и иновативни секции с игри в букмейкърските сайтове са виртуалните спортове. Макар все още да не е особено познато на широката аудитория, това развлечение печели все повече популярност както сред феновете на хазарта, така и у редовните онлайн потребители. Причината за това е проста: Виртуалните спортове съчетават в себе си емоцията от реален спортен двубой с предимствата на компютърната симулация.

У нас най-често срещаните виртуални спортове са футбол, конни състезания и тенис, както и някои техни разновидности. В сайта на Winbet могат да се открият две секции с подобен тип развлечения – „Виртуални“ и „Виртуални+“. Двата раздела предлагат всички гореспоменати дисциплини, както и тенис на маса, бадминтон, надбягвания с кучета и баскетбол.

За да залагате на виртуални спортове, трябва единствено да се регистрирате в платформата, да изберете дисциплина и след това да поставите вашия залог. Ако сте решили да изпробвате късмета си, можете използвате winbet бонус код, който се предлага за новите клиент в раздел Спорт или раздел Казино. След това трябва единствено да следите симулацията и да очаквате крайния резултат, също както при залог на реален мач.

Тук би следвало да споменем няколко основни разлики между виртуалните спортове и спортовете на живо. За разлика от реалните спортни двубои, виртуалните игри траят много по-кратко, състоят се една след друга и винаги завършват с ясен резултат. При надбягванията например участниците винаги финишират на различни позиции, като залагащият трябва да познае кой ще заеме челните позиции. Голям плюс за играещия е, че компютърните симулации не позволяват на състезателите да отпадат от надбягването.

Виртуалният футбол също напомня много на реалните дербита, но срещите са доста по-кратки, а ситуациите по време на игра – по-категорични. Както при обикновените футболни залози, така и Виртуалните спортове позволяват на играещия да залага на резултат, победа или голова разлика. Залозите стават преди началото на мача.

Правилата за залози при виртуалните спортове тенис, бадминтон и тенис на маса са почти идентични с тези на реалните им аналози. Потребителите на услугата могат да залагат на точен резултат, победител на резултат и краен резултат,  кой от виртуалните състезатели първи ще стигне една, три или седем точки, както и какъв ще е комбинираният резултат от цялата среща.

Може да се каже, че виртуалните спортове превъзхождат категорично реалните дисциплини по един главен фактор - тяхната непредсказуемост. Поддържащият софтуер следва зададени параметри относно способностите на състезателите и отборите, които се влияят единствено от крайния резултат. Самото състезание се генерира от програма, работеща на случаен принцип. В съчетание с красивата графика на приложението, виртуалните спортове се превръщат във вълнуващо и спиращо дъха изживяване, което допринася не само за качеството на букмейкърските услуги, но и може да ви донесе множество емоции и парични печалби.

Коментари

Още от последните новини